Meteen naar de inhoud
oCcne5N
Het kiezen van een VPN

Alles wat je moet weten over VPN.

oCcne5N - copy
Het probleem met VPN- en privacyreviewsites

VPN: Niet alles is wat het lijkt!

oCcne5N - copy - copy
Het kiezen van de juiste Messenger

Opzoek naar een messenger die geen inbreuk maakt op je privacy?

oCcne5N - copy - copy
Introductie van onze PeerTube Instance

Alternatief voor youtube!

Introductie van onze PeerTube Instance

Sinds april 2019 is een van de belangrijkste doelstellingen van PrivacyTools het bevorderen van de creatie en het gebruik van gedecentraliseerde en gefedereerde netwerken ter vervanging van de gecentraliseerde reuzen zoals Google en Facebook die de laatste tien jaar de controle over het internet hebben overgenomen. We hebben al Mastodon en WriteFreely instances gelanceerd met duizenden gebruikers, en onze Matrix homeserver is een van de grootste in het Matrix-fediverse.

Het kiezen van de juiste Messenger

Een van de meest voorkomende vragen die gebruikers hebben als het gaat om privacy is over berichtendiensten. Het lijkt erop dat ze bijna allemaal een bepaald niveau van privacy of encryptie noemen om de gebruiker te verleiden zich aan te melden voor hun dienst, maar hoe weet u zeker dat u gebruik maakt van het meest veilige, privacy-vriendelijke platform?

Het probleem met VPN- en privacyreviewsites

Er is een enorm probleem in de privacy wereld. Websites, social media-accounts en andere platforms komen voortdurend uit het niets tevoorschijn en vertellen u dat u de beste service ooit moet kopen om al uw privacyproblemen op te lossen, wat dat ook moge zijn. Deze websites maken vaak gebruik van marketingteams om ervoor te zorgen dat hun “beoordelingen” zijn wat u als eerste ziet wanneer u met uw onderzoek begint. Sommigen van hen worden zelfs bediend door VPN-aanbieders zelf, die onder anonieme zakelijke entiteiten om hun vooroordeel te verbergen, of het doen van het recht uit in de open lucht, in de hoop dat je hun reclame gevulde persberichten en blogs als voorkennis van de VPN-ruimte te verwarren.

Het kiezen van een VPN

Je weet dus wat een VPN is, maar er zijn zoveel mogelijkheden om uit te kiezen! Goed, voordat we hier in duiken, laten we een ding van de knuppel af halen: Vermijd gratis VPN's Privacy-respecterende VPN’s kunnen hun service leveren omdat u ze daarvoor betaalt. Gratis VPN’s zijn erger dan uw ISP als het gaat om het respecteren van uw privacy, omdat het verkopen van uw gegevens de enige manier is waarop ze geld kunnen verdienen, terwijl een ISP in eerste instantie door u wordt betaald.

Vorige posts

Stop! Laad uw telefoon niet op in het openbaar!

Een leeglopende of lege telefoon of laptop is genoeg om iemand op pad te sturen om een manier te vinden om het apparaat op te laden, maar misschien kunt u beter twee keer nadenken voordat u die willekeurige kabel gebruikt die u op een luchthaven oplaadstation of in de USB-poort van het hotel vindt – Want er zijn hackers op de loer.

ING phishing – SMS berichten zien er te echt uit

Je zal bijna denken dat banken tegenwoordig er een potje van maken. echter, banken zoals o.a. ING doen hun uiterste best om veiligheid en privacy voor hun klanten te waarborgen. Dit is lastig, want er zijn hyena’s op de loer.

Facebook advertenties worden vaak gemarkeerd als SCAM.

Gebruik je een android telefoon en wil je op je gehele telefoon advertenties tegengaan? Download dan de Blokada App voor android: https://www.privacy-tools.nl/besturingssystemen/#aaddons

Niet alle posts staan op deze pagina.
Wil je meer lezen over wat er jou te wachten staat?
Ga dan naar: https://www.privacy-tools.nl/blog

error: