WEBDESIGN

Een website is jouw visitekaartje!

Een website is jouw visitekaartje!

In deze tijd is een bedrijf zonder website een no go.
Een website is ook een visitekaartje voor uw bedrijf!

Hieronder vindt u een portfolio met websites die we onlangs hebben gelanceerd.

Rare Jongens

In 2014 begonnen wij – Rob en René – restaurant Rare Jongens in onze omgebouwde schuur. Het is uitgegroeid tot een sfeervolle plek, waar gezelligheid en lekker eten & drinken hoog in het vaandel staan. ’s Winters zit je huiselijk binnen en zomers strijk je neer op ons heerlijke terras en ontsnap je even aan je dagelijkse beslommeringen. Onze kok Ian maakt heerlijke gerechten voor je klaar. Je voelt je snel thuis!

Privacy Tools NL

Jij wordt in de gaten gehouden. Private en door de staat gesponsorde organisaties monitoren en registreren uw online activiteiten. privacytools NL biedt diensten, hulpmiddelen en kennis om uw privacy te beschermen tegen wereldwijde massasurveillance.

In de afgelopen 16 maanden heb ik dit probleem over de hele wereld gedebatteerd. Elke keer als iemand mij vertelde “Ik maak me niet zo druk om invasies op mijn privacy, want ik heb niets te verbergen.” Dan vertel ik ze elke keer weer het zelfde. Ik pak een pen en schrijf mijn email adres op een papiertje. En dan zeg zeg ik “hier heb je mijn email adres. Wat ik wil dat je doet wanneer je thuis komt is het opschrijven van al je passwoorden van al je email accounts, Niet alleen de gene waarin je een je email adres een goeie reputie heeft, nee, allemaal.
Ik wil namelijk de mogelijkheid hebben om op het internet te kunnen trollen met al je accounts die je gebruikt. Als je niets verkeerd hebt gedaan dan heb je niets te verbergen.” Geen enkel persoon is op dit aanbod ingegaan.

JohnTM GAMES

Ooit al eens een game willen spelen zonder gedoe met advertenties? JohnTM GAMES is een van de weinige spelplatforms die geen advertenties weergeeft op zijn website. Bovendien is JohnTM GAMES dol op privacy. Op deze manier weet je zeker dat je privacy veilig is en dat je zonder zorgen of hoofdpijn een game op je computer of telefoon kunt spelen.

PUUR zorg voor werk

Puur zorg voor werk is een kleinschalige dagbesteding, die met haar cliënten midden in de maatschappij staat. Door (deels) wijkgericht te werken in Leidsche Rijn, krijgen onze cliënten daar een gezicht. Ze leveren een positieve bijdrage aan het verbeteren en leuker maken van de wijk. We kijken naar de wensen van de cliënt en van de wijk en haar bewoners en creëren dat cliënten in contact komen met de andere bewoners van de wijk. Dit levert een positieve bijdrage aan het dagelijkse leven van onze cliënten. We werken samen met andere zorgaanbieders in de wijk.

Rinus Noordam

Deze site gaat vooral over de hobby’s van Rinus, namelijk old-timer convertibles. Dat is sinds de jaren ’60, toen ze een Renault Caravelle hadden… waardoor ze de liefde bedreven voor cabriolets! Nu hebben ze een Fiat 124 Spider 2000 USA automatische cabriolet, gebouwd in 1979, in 1991 naar Nederland gekomen. Gekocht in januari 2006. De Spider is nu ook verkocht, naar Finland.
Maar wie weet, misschien is Rinus op zoek naar een andere oldtimer,
In de zomer kunt u bij ons genieten van open rijden en toeren! De Triumph Spitfire, waar ze de afgelopen 6 jaar met veel plezier mee gereden hebben, is nu ook verkocht omdat ze op zoek zijn naar een grotere en comfortabelere auto, omdat ze er zelf niet jonger op zijn geworden. Ik heb de cabriolets verkocht!
1978 Triumph Spitfire 1500 toeren, gereden van 2000 tot 2006.
Peugeot 304 cabriolet uit 1971, gereden van 2003 tot 2006.
De andere hobbies van Rinus zijn Japanse Koi’s.
Computers hebben ook een grote interesse van Rinus aan zijn kant, dus je kunt alles wat met mijn hobby’s te maken heeft opzoeken via allerlei websites.
Wat je niet weet of onderdelen die moeilijk te vinden zijn.

Ook een website nodig? Wij helpen je graag!

Een geschikte website is ook beschikbaar voor uw organisatie en/of bedrijf

Heeft deze pagina je intresse getrokken en wil je door ons ook een website laten ontwerpen?
Neem dan contact met ons op via onze klantenservice pagina.

DE LAAGSTE PRIJS VOOR JE DOMEINNAAM EN HOSTING? DAT KAN!

Zoek niet langer!

JohnTM staat voor je garant!

Advertentie

Domeinnaam registreren

Vanaf

€ 0,89 p/j

Registreer jouw domeinnamen bij de goedkoopste registrar van de Benelux. Direct actief en geschikt voor elk doel! Al vanaf 0,89 euro per jaar! Wacht niet langer en start vandaag nog met het vastleggen van jouw domeinnamen. Vanaf 100+ domeinnamen per TLD zijn er ook speciale staffelkortingen mogelijk.

Domeinnaam verhuizen

Vanaf

€ 0,00

Verhuis in 3 eenvoudige stappen jouw domeinnaam. Ons volledige geautomatiseerde systeem zal de verhuizing direct in gang zetten en jouw zorgen wegnemen.

Dit kan al vanaf € 0,89 Per Domein

Webhosting

Vanaf

€ 0,45 p/m

Webhosting moet simpel, probleemloos en betaalbaar zijn. Binnen enkele minuten je eigen website online. Opgeslagen op supersnelle en veilige webservers die gebruik maken van de nieuwste technieken voor een sublieme webhosting ervaring.

Minder betalen

Minder gedoe

Minder blabla