Stop! Laad uw telefoon niet op in het openbaar!

Misschien zou u zich twee keer moeten bedenken voordat u op een luchthaven of in de trein stapt.

ING phishing

SMS berichten zien er te echt uit

Facebook advertenties worden vaak gemarkeerd als SCAM.

Koop dus niets vanuit de advertenties van facebook!

Slider

Stop! Laad uw telefoon niet op in het openbaar!

Een leeglopende of lege telefoon of laptop is genoeg om iemand op pad te sturen om een manier te vinden om het apparaat op te laden, maar misschien kunt u beter twee keer nadenken voordat u die willekeurige kabel gebruikt die u op een luchthaven oplaadstation of in de USB-poort van het hotel vindt - Want er zijn hackers op de loer. Terwijl de drukke feestdagen eraan beginnen te komen probeert Attorney’s Office van Los Angeles County District reizigers te waarschuwen over de USB oplaad scam ook wel "juice jacking" genoemd.

“Even gratis opladen zou kunnen eindigen met het leeghalen van uw bankrekening”, zei Luke Sisak, een plaatsvervangend officier van justitie, in een video die deze maand online is geplaatst.

Juice jacking gebeurt wanneer nietsvermoedende gebruikers hun elektronische apparaten aansluiten op USB-poorten of gebruik maken van USB-kabels die zijn geladen met malware.

ING phishing - SMS berichten zien er te echt uit

Je zal bijna denken dat banken tegenwoordig er een potje van maken. echter, banken zoals o.a. ING doen hun uiterste best om veiligheid en privacy voor hun klanten te waarborgen. Dit is lastig, want er zijn hyena's op de loer.

Deze hyena’s (ook wel malafide bedrijven genoemd) doen natuurlijk weinig goed als je klant bent bij een bedrijf zoals ING. Dankzij dit soort praktijken hebben bedrijven zoals ING moeite om op beide benen te blijven staan. Echter jij als klant kan meehelpen! Dus doe dat dan ook als je de kans krijgt!

Facebook advertenties worden vaak gemarkeerd als SCAM

Koop dus niets vanuit de advertenties van facebook!

Gebruik je een android telefoon en wil je op je gehele telefoon advertenties tegengaan?