Meteen naar de inhoud

PORTFOLIO

Minder gedoe, Minder blabla, Meer kwaliteit

Een logo zegt meer dan duizend woorden.

Een logo is een visitekaartje voor uw bedrijf. Een logo zegt meer dan duizend woorden. Bij JohnTM is het mogelijk om een logo te laten maken op basis van uw wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een website is uw visitekaartje!

Ook zonder een website kan je als bedrijf vaak niet meer goed functioneren. Wij van JohnTM, zorgen ervoor dat een profesionele website heb die precies laat zien waar uw bedrijf over gaat.

Niet alleen bedrijven maar ook particulieren nemen steeds vaker bij ons websites af.

Heeft u interesse in deze dienst?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Device Support met liefde

Bij JohnTM doen we onze uiterste best om onze klanten 100% naar tevredenheid te helpen. Zo bieden wij ook hulp op afstand aan. Heb je problemen met je computer? Neem dan contact met ons op. Wij sturen je dan een offerte. Nadat je ons groen licht hebt gegeven, dan gaan we aan slag. Wij bellen je op. Zo ben je er zeker van dat je zelf geen onnodige belkosten krijgt.

Natuurlijk doen wij ook reparaties bij je thuis of bij ons op locatie. Mocht echter je computer totdat dusver niet te repareren vallen, dan nemen we met jou toestemming het toestel mee en gaan we proberen het toestel bij ons op locatie te maken.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op!

Je eigen privavyverklaring

Als midden- of kleinbedrijf lever je goederen en/of diensten aan klanten. Hiervoor heb je persoonsgegevens nodig. Wat je met deze gegevens doet, vertel je aan je klant in een privacyverklaring op je website. Hiertoe ben je ook wettelijk verplicht.

Wij maken een op maat gemaakte privacyverklaring, die je vervolgens op je website kan plaatsen. Zo kan je je bezoekers precies aantonen wat de de website nodig heeft om goed te kunnen draaien!

Goed bezig!

Speciale diensten

Designer met een goed perspectief in design
Wij zijn ontzettend goed in het designen en hebben daar ook een erg goed perspectief in. Ben je dus opzoek naar iemand die je kan helpen bij het designen van bijvoorbeeld je logo / website of misschien wel de inrichting van je gehele bedrijf of huis? Neem dan contact met ons op.

Just Social
Natuurlijk bieden we meerdere diensten zoals onze “Just Social”, met Just Social helpen we jou social media opzetten zoals facebook / facebook pagina’s en /of groepen / twitter of andere sociale diensten.

CRM/Data/Software
Ook staan we bekent onder speciale diensten. Zo maken wij o.a. op maat gemaakte CRM software. Wat soms heel makkelijk kan zijn als je data wilt gaan verwerken in je bedrijf zoals o.a. klanten/clienten gegevens.

Tot slot
Bij ons is het woord “ICT”, letterlijk heel breed. Dus heb je vragen of ideeen? Neem dan contact met ons op en wij kunnen dan kijken wat we voor je kunnen betekenen. Wij houden van uitdagingen. Dus kom maar op!

error: