Prijzenlijst JohnTM diensten

Webdesign

Wij bieden webdesign van de hoogste kwaliteit en met de beste service. Wij maken afspraken met jou over hoe je de website wilt hebben. Wij gaan dan de website zo goed mogelijk proberen uit te werken naar jouw wensen. Wij bieden complete pakketten en werken niet per uur. Zo weet je al snel waar je aan toe bent. Hier onder zie je onze pakketten.

Webdesign light

– Simpel webdesign.
– Opbouw in HTML 5.
– 3 pagina’s.
– 10 plaatjes.

Pakketprijs € 175,00

Webdesign Premium

– Standaardwebdesign.
– Opbouw in PHP en CMS.
– Standaard minimale website bescherming.
– Logo design ter waarde van € 50,00.
– 10 pagina’s.
– Onbeperkt aantal plaatjes.

Pakketprijs: € 375,00

Webdesign Pro

– Professionele webdesign.
– Opbouw in PHP en CMS.
– Extra lagen beveiliging tegen bijvoorbeeld web-attacks, malware en virussen.
– Logo design naar eigen wens.
– Onbeperkt aantal pagina’s.
– Onbeperkt aantal plaatjes.

Pakketprijs € 475,00

Website updating

Wij bieden ook een dienst aan om je website te beheren. Indien je bijvoorbeeld problemen met de website hebt of de website werkt niet naar behoren dan kunnen wij hiernaar kijken. Deze dienst loopt per 15 minuten.

Dienstprijs: € 5,00 per 15 minuten.

Logo Design

Wij bieden logo’s van de hoogste kwaliteit die helemaal zijn aangepast op jouw wensen en de stijl van jouw bedrijf/organisatie. Wij maken al een logo voor jou vanaf € 50,00 per logo.
Met logo design werken wij per logo en niet per uur. Zo weet je al snel waar je aan toe bent.

Pakketprijs: Vanaf € 50,00

(Aan de hand van de waarde van het logo, verteld onze medewerker je precies hoeveel de logo precies waard is. De waarde begint bij een start bedrag van vijtig euro.)

Hulp op afstand / aan huis

Indien je tegen problemen aan loopt met je computer is het fijn als er een betrouwbaar bedrijf is die je problemen kan oplossen. Wij kunnen je helpen.

Computerhulp aan huis

Afhankelijk van jouw locatie kunnen wij bij je langs komen en jouw pc ophalen. Zo heb je geen kopzorgen en kan je gewoon rustig afwachten tot je pc weer gemaakt is. Let op. Hier zitten (mogelijk) extra kosten aan verbonden!

Computerhulp op locatie

Het is mogelijk om jouw computer(s) op locatie te repareren. Wij komen dan bij je langs om een analyse te doen om te kijken wat er zoal nodig is om het probleem op te lossen. Indien er een analyse is vastgesteld en het probleem
kan opgelost worden, dan zullen wij met u opnieuw een vervolg afspraak maken indien dit nodig is.

Computerhulp op afstand

Als je software problemen hebt dan is vaak hulp op locatie/aan huis niet nodig en kunnen wij je gewoon helpen via de telefoon. Wij zullen dan verbinding maken met je computer. Een medewerker zal dan tijdens deze sessie meer hierover vertellen.

Analyse

Voordat wij aan de slag gaan, zullen wij altijd eerst een analyse doen. Wat is er precies aan de hand en kunnen wij het probleem oplossen. Wij rekenen daarom vooraf onderzoekskosten van €25,00. Nadat de onderzoekskosten betaald zijn en de analyse is gedaan dan zullen wij aan de slag gaan.

– Indien wij het probleem kunnen oplossen en je neemt bij ons een dienst af dan zullen de onderzoekskosten komen te vervallen.
– Indien er een analyse is vastgesteld en wij kunnen je probleem niet oplossen dan vervallen de onderzoekskosten en zullen wij je verwijzen naar een ander vertrouwd bedrijf.
– Indien wij het probleem kunnen oplossen maar je wilt niet een dienst bij ons afnemen dan zullen de onderzoekskosten niet komen te vervallen.

Soms kan het zo zijn dat onderdelen vervangen moeten worden.
Wij kopen alleen nieuwe producten, maar wel in overleg.
Nieuwe onderdelen worden bij de prijs meegerekend.

Dienst prijzen

– Eerste keer analyse: € 25,00
– Computerhulp op kantoor: € 20,00 het eerste uur, daarna € 10,00 per 30 minuten.
– Computerhulp op afstand: € 10,00 de eerste 15 minuten, daarna € 10,00 per 15 minuten.

Ben je overtuigd en wil je graag een dienst bij ons afnemen?
Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

error: