Meteen naar de inhoud

Projecten

Onze projecten

Zonder projecten, geen diensten.

Bij JohnTM doen wij mee aan vele projecten en zijn we actief bij verschillende instanties, organisaties en bedrijven om te kunnen bereiken wat we willen bereiken. Dit houd ook in dat JohnTM druk bezig is met diensten buiten onze huis diensten. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig met een groot project, genaamd privacy tools. Op deze website kan je alles lezen over hoe je het beste je privacy kan waarborgen.

Ook hebben wij een klein gamers website gebouwd waarmee je zo wel op je computer als op je telefoon spelletjes kan spelen zonder reclame! Want wij vinden advertenties meer dan onnodig!

Verder zal je ook projecten op deze pagina zien van onze klanten waar wij op dit moment mee bezig zijn.

Zo kan je precies zien wat ons op dit moment zoal bezig houd.

Dankzij deze projecten zijn wij in staat onze diensten te verbeteren!

Storylijn

Ooit wel eens een boek willen schrijven maar eigenlijk nooit de mogelijkheid voor gehad of tijd? Storylijn maakt het makkelijker voor je. Mede dankzij het internet en de vele mensen die deze bezoeken, kunnen de de mogelijkheden eindeloos zijn. En dus introduceren wij je Storylijn. De site waar je je eigen boek schrijft mede dankzij vele andere schrijvers.

Hoe wij dit waar gaan maken is nog zoals men dat soms wel eens noemt magie! Want er komt meer bij kijken dan men denkt.

Ook hebben wij een heel assortiment aan gratis boeken die je hier kan lezen.

Op dit moment is de website nog druk in de maak.
Maar hou deze pagina in de gaten.

Vraag en aanbod cafe

Het Vraag en Aanbod café is onlangs begonnen in de meern en is gestart door Abrona en Lister. Het platform van dit project wordt ook wel “het buddyplatform” genoemd.

Klanten van beide organisaties komen samen om een afspraak met elkaar te maken om te wandelen, te zwemmen, naar de bioscoop te gaan, te knutselen, te gamen, enz.

Privacy Tools NL

Je wordt in de gaten gehouden. Particuliere en door de staat gesponsorde organisaties bewaken en registreren uw online activiteiten. privacy-tools.nl biedt diensten, tools en kennis om uw privacy te beschermen tegen wereldwijde massasurveillance.