Meteen naar de inhoud

WEBDESIGN

Een website is jouw visitekaartje!

Een website is jouw visitekaartje!

In deze tijd is een bedrijf zonder website een no go.
Een website is ook een visitekaartje voor uw bedrijf!

Hieronder vindt u een portfolio met websites die we onlangs hebben gelanceerd.

WhoisJohnny

Al toen ik een klein jongetje was zong ik al.. Ik geloof dat ik me eerste set op mijn 12e kreeg. Dit was een idols pakket. Hier zat een cd rom en microfoon bij. Het was allemaal een beetje erg amateuristish. Dankzij dit pakket ben ik mezelf gaan ontdekken, en kwam ik erachter dat ik kon zingen. Jaren later had ik mij aangemeld bij online zang groep.. Hier zong ik me eigen nummers.. Maar heb ik ook vele duo’s gedaan met andere mensen.

Na vele positieve reacties, ben ik me eigen youtube kanaal begonnen, en ben toen daar nummers gaan publiceren. Dit deed ik eigenlijk voornamelijk voor de lol en om kijkers/luisteraars te entertainen. Mogelijk ga ik geen nieuwe video’s meer maken. Maar wie weet wat de toekomst nog brengt.

Ook heb ik zelf wat nummers geschreven waaronder: “You’re a jerk”, “Way too smart”, “Faded away” en nog vele andere nummers. Op dit moment release ik veel op mijn eigen soundcloud. 

Rare Jongens

In 2014 begonnen wij – Rob en René – restaurant Rare Jongens in onze omgebouwde schuur. Het is uitgegroeid tot een sfeervolle plek, waar gezelligheid en lekker eten & drinken hoog in het vaandel staan. ’s Winters zit je huiselijk binnen en zomers strijk je neer op ons heerlijke terras en ontsnap je even aan je dagelijkse beslommeringen. Onze kok Ian maakt heerlijke gerechten voor je klaar. Je voelt je snel thuis!

Privacy Tools NL

Jij wordt in de gaten gehouden. Private en door de staat gesponsorde organisaties monitoren en registreren uw online activiteiten. privacytools NL biedt diensten, hulpmiddelen en kennis om uw privacy te beschermen tegen wereldwijde massasurveillance.

In de afgelopen 16 maanden heb ik dit probleem over de hele wereld gedebatteerd. Elke keer als iemand mij vertelde “Ik maak me niet zo druk om invasies op mijn privacy, want ik heb niets te verbergen.” Dan vertel ik ze elke keer weer het zelfde. Ik pak een pen en schrijf mijn email adres op een papiertje. En dan zeg zeg ik “hier heb je mijn email adres. Wat ik wil dat je doet wanneer je thuis komt is het opschrijven van al je passwoorden van al je email accounts, Niet alleen de gene waarin je een je email adres een goeie reputie heeft, nee, allemaal.
Ik wil namelijk de mogelijkheid hebben om op het internet te kunnen trollen met al je accounts die je gebruikt. Als je niets verkeerd hebt gedaan dan heb je niets te verbergen.” Geen enkel persoon is op dit aanbod ingegaan.

PUUR zorg voor werk

Puur zorg voor werk is een kleinschalige dagbesteding, die met haar cliënten midden in de maatschappij staat. Door (deels) wijkgericht te werken in Leidsche Rijn, krijgen onze cliënten daar een gezicht. Ze leveren een positieve bijdrage aan het verbeteren en leuker maken van de wijk. We kijken naar de wensen van de cliënt en van de wijk en haar bewoners en creëren dat cliënten in contact komen met de andere bewoners van de wijk. Dit levert een positieve bijdrage aan het dagelijkse leven van onze cliënten. We werken samen met andere zorgaanbieders in de wijk.

Rinus Noordam

Deze site gaat vooral over de hobby’s van Rinus, namelijk old-timer convertibles. Dat is sinds de jaren ’60, toen ze een Renault Caravelle hadden… waardoor ze de liefde bedreven voor cabriolets! Nu hebben ze een Fiat 124 Spider 2000 USA automatische cabriolet, gebouwd in 1979, in 1991 naar Nederland gekomen. Gekocht in januari 2006. De Spider is nu ook verkocht, naar Finland.
Maar wie weet, misschien is Rinus op zoek naar een andere oldtimer,
In de zomer kunt u bij ons genieten van open rijden en toeren! De Triumph Spitfire, waar ze de afgelopen 6 jaar met veel plezier mee gereden hebben, is nu ook verkocht omdat ze op zoek zijn naar een grotere en comfortabelere auto, omdat ze er zelf niet jonger op zijn geworden. Ik heb de cabriolets verkocht!
1978 Triumph Spitfire 1500 toeren, gereden van 2000 tot 2006.
Peugeot 304 cabriolet uit 1971, gereden van 2003 tot 2006.
De andere hobbies van Rinus zijn Japanse Koi’s.
Computers hebben ook een grote interesse van Rinus aan zijn kant, dus je kunt alles wat met mijn hobby’s te maken heeft opzoeken via allerlei websites.
Wat je niet weet of onderdelen die moeilijk te vinden zijn.

Ook een website nodig? Wij helpen je graag!

Een geschikte website is ook beschikbaar voor uw organisatie en/of bedrijf

Heeft deze pagina je intresse getrokken en wil je door ons ook een website laten ontwerpen?
Neem dan contact met ons op via onze Contact pagina.

error: